HTC

Voordelig een HTC smartphone kopen?

HTC is een van de populairste merken op het gebied van smartphones van dit moment en houdt zich hier al sinds 1997 mee bezig. HTC heeft al vele honderden telefoons op de markt gebracht, maar is sinds 2007 pas bekend geworden in Nederland. Wij kennen HTC onder andere van de serie HTC Touch, HTC Hero en de nieuwere HTC Desire en HTC One. Koop je graag een betaalbare smartphone van HTC, dan kan je het beste terecht bij een van de smartphones uit de Desire-reeks en voor de echte High-End liefhebber kunnen wij de HTC One M9 aanbevelen.

HTC 10
Los toestel
€ 306,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
HTC U11
Los toestel
€ 386,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
HTC U Ultra
Los toestel
€ 244,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
HTC U Play
Los toestel
€ 211,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
HTC U12+
Los toestel
€ 635,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
HTC U11 Life
Los toestel
€ 241,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
HTC Desire 12 Plus
Los toestel
€ 198,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
HTC Desire 12
Los toestel
€ 182,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
HTC U12 Life
Los toestel
€ 312,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
Aanbieding
HTC 10
  • 100 min
  • 100 sms
  • 1 GB

HTC, de juiste telefoon voor jou

Je bent dus op zoek naar een nieuwe telefoon. Misschien ben je je oude ergens verloren, of is ie door een val kapot gegaan. Dat je je oude smartphone gewoon zat was, dat kan natuurlijk ook. Er zijn ook zoveel mooie nieuwe modellen op de markt dat je er af en toe gewoon hebberig van wordt. Vaak hebben ze de allernieuwste snufjes. Een nog betere camera bijvoorbeeld, of de mogelijkheid om te filmen in een hele hoge kwaliteit. Maar welke telefoon moet je nou kiezen uit die enorme brij van nieuwe smartphones? HTC telefoons kopen zou wel eens een goede beslissing kunnen zijn. Door HTC telefoons kopen, kies je voor een ervaren en betrouwbaar merk. HTC, in 1997 opgericht in Taiwan, is inmiddels een van de grootste spelers op de telefoonmarkt.

Android besturingssysteem

De eerste toestellen van HTC draaiden op Windows Mobile, maar inmiddels draaien alle toptoestellen van het merk op Android. En Android kennen we natuurlijk als een zeer betrouwbaar besturingssysteem, waar miljoenen smartphones op draaien. Een toestel met Android geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om duizenden apps te downloaden uit de app store. Android is eigendom van Google en dat brengt uiteraard een hoop voordelen met zich mee. Zo vind je op je HTC-telefoon al voorgeïnstalleerde apps als Google Chrome en Gmail. Verder kun je gebruik maken van andere handige Google-diensten, zoals Google Play en Google Music. HTC telefoons kopen geeft je dus toegang tot vele handige diensten van Google.

Internetten en gamen op je HTC

Maar ook op andere gebieden staan HTC toestellen bekend als betrouwbare telefoons waar je veel mee kan en die heus wel een tijd meegaan. Lekker de hele dag apps versturen naar je vrienden? Naar je favoriete muziek luisteren op je telefoon? Of je favoriete games spelen tegen je vrienden? Dat kan allemaal met een HTC smartphone. En dan hebben we het nog niet gehad over de mogelijkheid om video's te kijken of om gewoon te bellen. Want dat laatste, daarvoor is een smartphone uiteindelijk toch gemaakt.

De voordelen van een HTC

HTC telefoons kopen brengt veel voordelen met zich mee. HTC staat bekend als een fabrikant die echte kwaliteitstoestellen bouwt. Gemaakt van degelijke materialen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je telefoon niet zo snel kapot gaat. Want zeg nou zelf: een telefoon die al na een paar maanden van ellende uit elkaar valt, dat wil je niet meemaken. Daarnaast is het natuurlijk gewoon vervelend als je ineens een tijdje niet meer bereikbaar bent, en je vrienden zich gaan afvragen of je nog wel leeft. HTC telefoons kopen voorkomt deze problemen.

Ruim assortiment, lage prijs

HTC biedt je een ruim assortiment aan verschillende telefoons, vooral goedkopere en gemiddeld geprijsde toestellen. Zo is er voor ieder wat wils. Dus ook al heb jij meestal niet zoveel te makken, dan kun je toch nog HTC telefoons kopen. Je krijgt voor een aantrekkelijke prijs een smartphone van prima kwaliteit. Kun je toch niet kiezen? Zet dan eerst eens op papier waaraan jouw HTC moet voldoen, en maak dan je keus.

Over Mobieletelefoon.nl

Mobieletelefoon.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor mobiele telefoons met abonnement en losse toestellen. Vergelijk telefoons van alle merken op specificaties, eigenschappen en prijs. Wil je een nieuwe telefoon kopen? Vergelijk de beste deals op onze website en bespaar!

© 2018 Mobieletelefoon.nl