Disclaimer

Mobieletelefoon.nl is onderdeel van 0318 Media B.V., gevestigd te Ede en geregistreerd onder het KvK-nummer 67291910 bij bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Dagelijks verversen wij de prijzen, aanbiedingen en toestelspecificaties van onze producten om jou als consument te allen tijde te kunnen voorzien van de juiste informatie. Naast het correct willen leveren van informatie werken wij er hard aan om onze website voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Mobieletelefoon.nl is dan ook continu in ontwikkeling. Hoewel het ons doel is om alle informatie zo correct mogelijk te plaatsen zijn wij vaak afhankelijk van informatie afkomstig van derden en kan Mobieletelefoon.nl in geen enkele gevallen aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van eventueel onjuiste informatie op onze website. Mobieletelefoon.nl fungeert enkel als prijsvergelijker en treedt in die hoedanigheid op als informatief platform. Wij nemen geen verantwoordelijkheid of standpunt in over geschillen, klachten, onjuiste leveringen of andere problemen tussen de koper en de provider en/of webwinkel. Aan de teksten op Mobieletelefoon.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Alle rechten voorbehouden.

Zie je verkeerde informatie op onze site?

Meld het dan aan onze redactie, we passen dit dan zo snel mogelijk aan.

Privacy

Voor ieder bezoek geldt onderstaand privacybeleid:

Mobieletelefoon.nl verzamelt gegevens over het bezoek aan haar website, door middel van websitestatistieken. Hiervoor kunnen door zowel Mobieletelefoon.nl als haar dienstverleners cookies op je computer worden geplaatst. Lees daarom ons uitgebreide cookiebeleid.

Heb je vragen over onze privacy policy? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Over Mobieletelefoon.nl

Mobieletelefoon.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor mobiele telefoons met abonnement en losse toestellen. Vergelijk telefoons van alle merken op specificaties, eigenschappen en prijs. Wil je een nieuwe telefoon kopen? Vergelijk de beste deals op onze website en bespaar!

© 2023 Mobieletelefoon.nl