Telefoon met abonnement

Telefoon met abonnement bestellen?

Wil je graag een nieuwe mobiele telefoon met abonnement kopen? Een verstandige beslissing. Zeker als je voorkeur uitgaat naar een high-end smartphone zal je zonder abonnement al gauw vele honderden euro's moeten betalen indien je hem los wilt kopen. In combinatie met een abonnement zijn de eenmalige kosten vele malen goedkoper. En in veel gevallen krijg je de telefoon zelfs gratis bij je abonnement. Als je zeker wilt zijn dat je van de beste aanbieding profiteert doe je er verstandig aan om vooraf goed te vergelijken. Via Mobieletelefoon.nl vergelijk je eenvoudig de beste aanbiedingen bij alle providers. Vergelijk en bespaar tot honderden euro's per jaar op je telefoonkosten.

iPhone 15
Los toestel
€ 915,00
Abonnement
€ 47,00 p/m
Vergelijk prijzen
Xiaomi Redmi Note 12
Los toestel
€ 176,00
Abonnement
€ 12,50 p/m
Vergelijk prijzen
 Redmi Note 12 Pro Plus
Los toestel
€ 390,00
Abonnement
€ 20,00 p/m
Vergelijk prijzen
iPhone 15 Pro
Los toestel
€ 1175,00
Abonnement
€ 68,00 p/m
Vergelijk prijzen
 Redmi Note 11 Pro
Los toestel
€ 0,00
Abonnement
€ 15,50 p/m
Vergelijk prijzen
Oppo Reno 10 Pro
Los toestel
€ 520,00
Abonnement
€ 27,50 p/m
Vergelijk prijzen
iPhone 15 Pro Max
Los toestel
€ 1411,00
Abonnement
€ -56,50 p/m
Vergelijk prijzen
Motorola Moto G84
Los toestel
€ 239,00
Abonnement
€ 16,50 p/m
Vergelijk prijzen
Samsung Galaxy A54
Los toestel
€ 357,00
Abonnement
€ 20,00 p/m
Vergelijk prijzen
Motorola Moto G54
Los toestel
€ 0,00
Abonnement
€ 13,50 p/m
Vergelijk prijzen
iPhone 15 Plus
Los toestel
€ 1057,00
Abonnement
€ 55,00 p/m
Vergelijk prijzen
Fairphone 5
Los toestel
€ 698,00
Abonnement
€ 33,50 p/m
Vergelijk prijzen
Xiaomi Redmi 12C
Los toestel
€ 89,00
Abonnement
€ 12,50 p/m
Vergelijk prijzen
Google Pixel 8
Los toestel
€ 749,00
Abonnement
€ 35,00 p/m
Vergelijk prijzen
Asus Zenfone 10
Los toestel
€ 789,00
Abonnement
€ 45,50 p/m
Vergelijk prijzen

Mobiele telefoon met abonnement kopen

Het is erg gebruikelijk om een nieuwe telefoon te kopen in combinatie met een abonnement. De aanschaf van een mobiele telefoon wordt op deze manier erg betaalbaar en kunnen dus ook duurdere telefoons makkelijk in jouw bezit komen. De constructie bij dergelijke aanbiedingen is eenvoudig. Je gaat een eenjarig of tweejarig contract aan met de provider en als beloning voor deze verbintenis geeft de provider jou korting op het toestel wat jij graag wilt aanschaffen. Op deze manier zijn beide partijen blij. Toch is het aanbod van abonnementen en telefoons enorm en de keuze wordt er zeker niet eenvoudiger op. Om toch deze koop enigszins te vereenvoudigen geven wij graag enkele handige tips.

Abonnement

De mobiele telefoonabonnementen heb je in vele verschillende vormen. Zo zijn er abonnementen waarbij het toestel is inbegrepen en kan je kiezen voor abonnementen zonder telefoon, ook wel sim only genoemd. Daarnaast is het belangrijk om te bekijken wat jouw belgedrag is. Dit kun je achterhalen door het gemiddelde te pakken van de laatste drie facturen van de huidige provider. Op deze manier kun je in ieder geval globaal goed inschatten wat jij maandelijks verbruikt en kun je hier ook gericht op gaan selecteren. Met betrekking tot de databundel kunnen wij adviseren om te kiezen voor een 4G-abonnement. Hiermee kun je razendsnel mobiel internetten en veel smartphones beschikken tegenwoordig ook over deze mogelijkheid. Het zou zonde zijn als je wel een telefoon koopt met 4G, echter is het abonnement hier niet op afgestemd.

Je kunt eventueel ook kiezen voor een verlenging van een bestaand abonnement. Onder dezelfde voorwaarden kun jij dan het huidige abonnement voortzetten en kun jij eventueel ook weer kiezen voor een nieuwe telefoon. Het is raadzaam om altijd de klantenservice te bellen voor een gericht en specifiek aanbod. Vaste klanten kunnen vaak rekenen op extra korting en hiermee wordt de koop van een nieuwe telefoon wel heel erg eenvoudig.

Provider

Een ander belangrijk punt is wellicht de provider zelf. De provider kan wellicht een interessante aanbieding hebben, maar wellicht biedt de provider in jouw gebied geen goede dekking voor mobiele telefonie of 4G. Om dit te achterhalen kun je deze informatie makkelijk achterhalen via de website van de provider. Zeker met mobiel internet kunnen er nog grote verschillen zitten in dekking tussen de verschillende providers. Het nakijken hiervan is zeker de moeite waard om teleurstellingen achteraf te voorkomen. De providers onderling strijden natuurlijk altijd voor de klant en zullen er dan ook alles aan doen om een klant binnen te halen. Dit doen ze door middel van aanbiedingen waarmee (web)winkels adverteren. Tussen deze verschillende winkels kunnen er ook prijsverschillen zitten in aanbiedingen en let hier dus goed op. Vergelijken heeft dus zeker zin en het kan je een hoop euro's schelen in de aankoop.

Telefoon

Als je het gewenste abonnement hebt gekozen is het tijd voor de telefoon. Veelal heb je al een model op het oog en moet er alleen een passend abonnement bij gezocht worden om zo goedkoop mogelijk uit te zijn. Er zijn echter ook situaties waarbij je het eigenlijk nog niet weet en je open staat voor andere merken of modellen. Om de keuze goed te maken is het verstandig om eerst te bepalen welke eisen je zelf stelt aan de telefoon. Moet deze bijvoorbeeld minimaal een bepaald schermformaat hebben, moet de telefoon 4G ondersteunen of wil je enkel gebruik maken van een bepaald besturingssysteem. Het zijn allemaal elementen waarmee je de enorme hoeveelheid telefoons aardig kunt beperken en een goede keuze kan maken bij de koop van een telefoon met abonnement. Wij adviseren ook om jezelf eens te verdiepen in de telefoon door bijvoorbeeld gebruikerservaringen na te lezen of reviews. Zo kom je achter erg veel informatie en kun je wellicht makkelijker bepalen of de gewenste telefoon wel bij jou past!

Bewuste aankoop

De aanschaf van een mobiele telefoon met abonnement is altijd een persoonlijke kwestie. Iedereen heeft immers een ander belgedrag of surft meer. Ook het gebruik van de telefoon is bij iedereen verschillend, maar uiteindelijk is er altijd een passende oplossing. Dergelijke aankopen zijn makkelijk via internet te doen en het kan je behoorlijk wat besparen. Daarom is het vergelijken van de verschillende aanbieders zeker geen overbodige luxe, want het kan zomaar enkele tientallen euro's schelen als je even een paar muisklikken verder kijkt.

Over Mobieletelefoon.nl

Mobieletelefoon.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor mobiele telefoons met abonnement en losse toestellen. Vergelijk telefoons van alle merken op specificaties, eigenschappen en prijs. Wil je een nieuwe telefoon kopen? Vergelijk de beste deals op onze website en bespaar!

© 2023 Mobieletelefoon.nl