Acer Liquid Z6E begin februari verkrijgbaar in ons land

Acer Liquid Z6E

Acer heeft in alle stilte een nieuwe budgettelefoon in ons geïntroduceerd: de Acer Liquid Z6E. Het toestel ligt over een kleine twee weken bij ons in de schappen. Het prijskaartje bedraagt om-en-nabij honderd euro, afhankelijk van waar je hem bestelt.

Lees verder...

HTC onthult HTC U Ultra en HTC U Play

HTC U Ultra

HTC heeft vandaag twee nieuwe toestellen uit de doeken gedaan: de HTC U Ultra en HTC U Play. Beide toestellen liggen begin maart in ons land in de schappen. De adviesprijzen zijn vooralsnog niet bekend gemaakt.

Lees verder...

HTC Desire 650 te koop in Nederland

HTC Desire 650

Bijna twee maanden na de introductie ligt hij dan eindelijk bij ons in de schappen. We hebben het over de HTC Desire 650, een interessante midrange smartphone met een adviesprijs van 199 euro. Meer weten over deze middenmoter? Lees dan snel verder.

Lees verder...

Huawei introduceert heimelijk Huawei P8 Lite (2017)

Huawei P8 Lite (2017)

Huawei heeft maandag stilletjes een nieuwe smartphone gelanceerd: de Huawei P8 Lite (2017). Zoals je mag verwachten heeft Huawei hem krachtigere componenten gegeven. Daarnaast is hij in een nieuw jasje gestoken. Het toestel ligt naar verwachting eind januari bij ons in de schappen voor 249 euro.

Lees verder...

Alcatel onthult Alcatel A3 XL op CES

Alcatel A3 XL

Op zoek naar een grote en betaalbare smartphone? Dan is de Alcatel A3 XL wellicht iets voor jou. De smartphonemaker heeft deze betaalbare 6 inch grote phablet uit de doeken gedaan op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Benieuwd naar wat zich onder de motorkap bevindt? Lees dan snel verder.

Lees verder...

Honor 6X nu te koop in Nederland

Honor 6X

Vorig jaar oktober kondigde Honor haar nieuwste telg in het midrange segment aan: de Honor 6X. De verkoop van het toestel bleef echter beperkt tot China en enkele andere Aziatische landen. Of en wanneer hij naar Europa, en Nederland in het bijzonder, zou komen was niet bekend. Inmiddels hebben we een antwoord op deze vraag. […]

Lees verder...

Samsung onthult Galaxy A3 (2017) en A5 (2017)

Samsung Galaxy A3 (2017) en Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung heeft vandaag een tweetal nieuwe midrange smartphones uit de doeken gedaan: de Samsung Galaxy A3 (2017) en Samsung Galaxy A5 (2017). Beide toestellen liggen vanaf begin februari in ons land in de schappen voor achtereenvolgens 329 euro en 429 euro.

Lees verder...

LG onthult vlak voor CES vijf nieuwe budgettelefoons

LG K-serie

De Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas moet nog van start gaan of LG, één van de deelnemers aan de beurs, heeft de eerste smartphones al uit de doeken gedaan. Het gaat om een hele nieuwe reeks in de LG K-serie en de derde generatie van de LG Stylus, de LG Stylus  3. Mobieletelefoon.nl […]

Lees verder...

Kodak EKTRA nu te koop

Kodak EKTRA

De Kodak EKTRA is de nieuwste smartphone van het Amerikaanse fotografiebedrijf. De telefoon blinkt uit door zijn 21 megapixelcamera met optische beeldstabilisatie. Hij is vanaf nu verkrijgbaar via diverse online retailers. De adviesprijs bedraagt 499 euro.

Lees verder...

Lenovo Phab 2 Pro te koop in Nederland

Lenovo Phab 2 Pro

De Lenovo Phab 2 Pro is vanaf nu verkrijgbaar in diverse Europese landen, waaronder Nederland. Het is de eerste smartphone ter wereld die Tango ondersteunt. De adviesprijs van deze kolossale smartphone bedraagt 499 euro.

Lees verder...
Over Mobieletelefoon.nl

Mobieletelefoon.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor mobiele telefoons met abonnement en losse toestellen. Vergelijk telefoons van alle merken op specificaties, eigenschappen en prijs. Wil je een nieuwe telefoon kopen? Vergelijk de beste deals op onze website en bespaar!

© 2017 Mobieletelefoon.nl