LG

Voordelig een LG telefoon kopen?

Het merk LG kennen we niet alleen van televisies en magnetrons, ze maken ook al vele jaren mobiele telefoons. Inmiddels heeft LG al vele honderden toestellen op de markt gebracht. De een nog populairder dan de ander. Op dit moment concentreert LG zich voor een groot gedeelte op het middensegment. Zo brengen ze jaarlijks vele tientallen toestellen in een prijsklasse tussen de 150 en 350 euro uit. Alle smartphones van LG maken gebruik van Android, wat direct toegang biedt tot duizenden apps en games die je gratis kunt downloaden. Zoek je een high-end smartphone? Ook dan kun je bij LG terecht. Jaarlijks komt er een opvolger van de LG G uit. Op dit moment is de LG G5 op de markt. Een krachtpatser met een Octacore processor. Wil je meer weten over het merk LG of wil je weten waar je het beste een LG smartphone kunt kopen? Lees dan gauw verder op deze pagina.

LG G6
Los toestel
€ 276,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
LG K10 2017
Los toestel
€ 138,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
LG V30
Los toestel
€ 413,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
LG G7
Los toestel
€ 349,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
LG Q7
Los toestel
€ 189,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
LG K11
Los toestel
€ 129,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
Aanbieding
LG G6
  • 100 min
  • 100 sms
  • 1 GB

Ben jij klaar voor de wereld van LG?

Je kocht vorig jaar een nieuwe telefoon met alles erop en eraan. Je was er enorm blij mee. Lekker appen, internetten en bellen wanneer en waar jij dat wilde. En toen was je smartphone ineens stuk. Het scherm viel uit en het bleek niet meer te repareren. Voor jou een heel vervelende situatie. Want ineens was het contact met je vrienden verbroken. Geen appjes en andere berichtjes meer. Ze vroegen zich vast af waar je zo plotseling gebleven was. Leefde je eigenlijk nog wel? Zelf had je ineens niet meer zoveel om handen. Misschien was dit niet gebeurd als je een goed merk telefoon had gekocht. Een telefoon van LG kopen had zo'n probleem voorkomen. LG telefoons kopen betekent namelijk kwaliteit en duurzaamheid. Wedden dat LG ook voor jou het juiste toestel heeft?

Welkom in de wereld van Google

Smartphones van LG zijn innovatief en trendy. Ze draaien allemaal op het besturingssysteem Android. Dit is een besturingssysteem dat wereldwijd al te vinden is op miljoenen smartphones, en dat ook al vele tevreden gebruikers kent. Android is eigendom van Google en dat betekent dat je op jouw LG toestel toegang hebt tot vele handige toepassingen van dit bekende internetbedrijf. Als je je LG telefoon aanzet, zie je al meteen dat er vele handige Google apps geïnstalleerd zijn. Je kunt bijvoorbeeld surfen met Google Chrome, boeken, muziek en films downloaden uit de Play Store, en je mailtjes lezen met Gmail. En dat is nog maar een fractie van de diensten die Google voor jou in petto heeft. LG telefoons kopen geeft jou dus toegang tot de wondere wereld van Google.

Geavanceerde schermen

Telefoons van LG blinken vooral uit door hun geavanceerde schermtechnologie en de prima prijs-kwaliteitverhouding. De technologische ontwikkelingen staan nooit stil bij LG. Een smartphone is voor de meeste mensen namelijk hét communicatiemiddel. Daarom zijn de nieuwste telefoons van LG uitgerust met camera's van maar liefst 8 megapixel. Deze camera's kunnen wedijveren met losse camera's. Een leuke en handige eigenschap van deze telefoons is bovendien dat je notities kunt maken bij je schermafdrukken met Quick Memo Capture.

Smart of Basic?

Ben jij zo iemand die veel eisen stelt aan een telefoon? Die alles wil doen, zoals appen, bellen, video’s kijken muziek luisteren en gamen? En dat op een superscherp HD-scherm? Dan kun je bij LG kiezen voor de Smart-serie. Maar misschien ben jij wel zo'n type die al die toeters en bellen niet nodig heeft. Die al die nieuwe snufjes niet nodig heeft en die vooral gewoon wil bellen en misschien af en toe eens internetten. Dan heeft LG de Basic-serie in de aanbieding. Voor wie gewoon snel met familie en vrienden contact wil hebben als dat nodig is. Je ziet, LG heeft voor iedereen een toestel op maat. LG telefoons kopen betekent dus ook dat je op je wenken bediend wordt. Ga dus snel op zoek naar het LG toestel dat bij jou past. Zoek er ook nog een abonnement bij en je bent klaar voor de wereld van LG.

Over Mobieletelefoon.nl

Mobieletelefoon.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor mobiele telefoons met abonnement en losse toestellen. Vergelijk telefoons van alle merken op specificaties, eigenschappen en prijs. Wil je een nieuwe telefoon kopen? Vergelijk de beste deals op onze website en bespaar!

© 2018 Mobieletelefoon.nl