Alcatel

Voordelig een Alcatel telefoon kopen?

Zoek je een telefoon met bijzonder veel mogelijkheden, maar wil je hier niet te veel geld voor uitgeven? Kijk dan zeker eens naar het merk Alcatel. Alcatel maakt al jaren lang smartphones voor een low budget prijs. Voor nog geen honderd euro bezit je al een los toestel van Alcatel zonder abonnement en kan je de komende jaren uitstekend vooruit met het spelen van games, apps en meer. En uiteraard zijn alle Alcatel smartphones ook uitermate geschikt om te bellen, sms'en en whatsappen. Alle Alcatel toestellen maken gebruik van het populaire besturingssysteem Android, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over het ontbreken van apps en games. Meer informatie over Alcatel of wil je weten waar je het beste een Alcatel telefoon kunt kopen? Lees dan gauw verder op deze pagina.

Alcatel A3
Los toestel
€ 94,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
Alcatel U5
Los toestel
€ 59,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
Alcatel 3C
Los toestel
€ 99,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
Alcatel 1C
Los toestel
€ 79,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
Alcatel Idol 5
Los toestel
€ 136,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
Alcatel 3X
Los toestel
€ 149,99
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
Alcatel 1X
Los toestel
€ 89,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
Aanbieding
Alcatel A3
  • 500 min
  • 500 sms
  • 500 MB

Informatie over budgettelefoons van Alcatel

Het merk Alcatel is een van de grootste merken in Europa als het gaat om mobiele telefonie. Het Franse merk heeft in de beginjaren van de mobiele telefonie in Nederland veel successen weten te behalen door contracten aan te gaan met KPN en onder de noemer Pocketline Swing verschillende modellen uitgebracht in de meest exotische kleuren. Ook deze strategie volgt Alcatel nog steeds en de vele modellen die momenteel leverbaar zijn, zijn ook wederom in veel felle kleuren leverbaar. Een ding is wel gebleven, en dat is de naam One Touch en misschien is deze benaming nu nog toepasselijker dan ooit.

Alcatel smartphones draaien op Android

Alle smartphones van Alcatel werken op Android. Zonder verdere wijzigingen in de software brengt Alcatel de verschillende smartphones uit onder de namen One Touch Pop of One Touch Idol. De keuze voor Android is nooit een moeilijke keuze geweest voor Alcatel aangezien de software makkelijk in gebruik is en ook perfect werkt op kleinere smartphones. Hierdoor zijn ook de kleinste en goedkoopste modellen van Alcatel voorzien van Android. Zo kan ook een beginneling prima aan de slag met een Android smartphone.

Budget en kleuren

Veel modellen van Alcatel zijn erg scherp geprijsd en dit is dan ook de kracht van Alcatel. Vooralsnog is de doelgroep van Alcatel vooral jongeren. En om deze doelgroep goed te kunnen bedienen zijn verschillende modellen van Alcatel leverbaar in felle kleuren zoals blauw, geel of oranje. En uiteraard kan ook deze kleur weer makkelijk gewijzigd worden door een andere cover te kopen. Op deze manier blijft er toch een stukje nostalgie hangen in de moderne tijd. Het is dan ook bij uitstek de smartphone die voor veel jongeren erg betaalbaar is en ook nog eens vrolijk gekleurd is.

Degelijk materiaal

Het merk Alcatel spreekt misschien niet iedereen direct aan, maar er moet zeker niet vergeten worden dat deze fabrikant al behoorlijk veel ervaring heeft op het gebied van mobiele telefonie. Naast het maken van mobiele telefoons bouwt deze fabrikant ook complete mobiele netwerken en telefooncentrales. Er is dus geen betere fabrikant te vinden die de volledige kennis in huis heeft om degelijke smartphones te maken. Ook in de beginjaren van de Pocketline Swing was het wel duidelijk dat deze telefoons onverwoestbaar waren. Menig telefoon heeft vaak de straatstenen gezien, maar het was altijd de Alcatel die gewoon weer opgeraapt kon worden en weer gebruikt kon worden. Deze jarenlange ervaring is nog steeds goed merkbaar in de huidige generatie smartphones.

Goedkoop is zeker geen duurkoop

Zoals je het begrijpt is Alcatel zeker een merk wat je niet mag overslaan als je op zoek bent naar een smartphone die het enkele jaren uit moet gaan houden. Juist dit merk heeft de ervaring in huis om degelijke smartphones te maken en dat gebeurd dan ook. Gelukkig blijft Alcatel wel nog in de oude strategie werken en zo biedt dit merk dus nog steeds leuke en eigenwijze modellen aan tegen erg scherpe prijzen. Je hebt dan wellicht geen iPhone of Galaxy in huis, maar je hebt tenminste wel een smartphone in huis waarvan je weet dat hij altijd goed blijft werken en ook best wel tegen een stootje kan.

Over Mobieletelefoon.nl

Mobieletelefoon.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor mobiele telefoons met abonnement en losse toestellen. Vergelijk telefoons van alle merken op specificaties, eigenschappen en prijs. Wil je een nieuwe telefoon kopen? Vergelijk de beste deals op onze website en bespaar!

© 2018 Mobieletelefoon.nl