Samsung Galaxy S6 Edge Plus kopen

Abonnement bestellen

  • 5,67 inch touchscreen
  • Android besturingssysteem
  • 16 megapixel camera
  • 4G compatible
  • 2100 Mhz Octa Core processor
  • 32 opslaggeheugen

 

Helaas, de Samsung Galaxy S6 Edge Plus is niet meer leverbaar.

Neem eens een kijkje bij alle andere Samsung toestellen.

Specificaties

Schermformaat
5,67 inch
Resolutie
2560 x 1440 pixels
Processor
2100 Mhz Octa Core
Opslaggeheugen
32 GB
Camera resolutie
16 megapixels
Besturingssysteem
Android
Internet
Ja, 4G
Wifi
Ja

Voor wie is de Samsung Galaxy S6 Edge Plus?

Dit nieuwe vlaggenschip van Samsung is misschien wel de beste smartphone die je kunt kopen als je op zoek bent naar innovatie en nieuwe technieken. Dankzij zijn gebogen scherm biedt de smartphone vele extra handigheden en functies. Daarnaast is het scherm, juist door zijn buiging in de randen, een stuk groter dan menig andere smartphone, echter is het toestel juist niet gegroeid. Feitelijk krijg je dus erg veel scherm voor het formaat van een normale smartphone. De Galaxy S6 Edge Plus beschikt natuurlijk over de laatste technieken zoals 4G, NFC en beschikt over krachtige hardware. Dankzij deze combinatie is het misschien wel de meest innovatieve smartphone die momenteel op de markt leverbaar is.

Pluspunten van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus

In alle opzichten heeft deze smartphone pluspunten. Uiteraard is de hardware erg krachtig en kun je rekenen op de snelle werking hiervan. Met een 2.1 Ghz octa-core processor en zelfs 4 GB werkgeheugen zijn het misschien cijfers die wij eerder tegenkomen in een desktop of laptop. Ook het scherm heeft een enorm hoge resolutie van 2560 x 1440 en menig ander fabrikant kan hier niet aan tippen. Het gevolg is dan ook dat de beelden prachtig zijn om naar te kijken, kleuren helder en intens zijn. Het gebogen scherm biedt daarnaast ruimte voor knoppen om zo snel tussen de verschillende applicaties te kunnen schakelen, maar het geeft ook in de rand aan wie er belt zodra het toestel met zijn scherm naar beneden ligt. Het zijn van die kleine dingen die het toch allemaal net even wat makkelijker maken. Het toestel is zeker niet goedkoop, maar je weet in ieder geval wel bij aanschaf dat de Galaxy S6 Edge Plus dermate ver in zijn ontwikkeling is dat je er nog jaren plezier van kunt hebben.

Vergelijkbare Samsung telefoons kopen

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Los toestel
€338,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge
Los toestel
€419,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8
Los toestel
€467,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6
Los toestel
€337,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
Over Mobieletelefoon.nl

Mobieletelefoon.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor mobiele telefoons met abonnement en losse toestellen. Vergelijk telefoons van alle merken op specificaties, eigenschappen en prijs. Wil je een nieuwe telefoon kopen? Vergelijk de beste deals op onze website en bespaar!

Kijk ook eens op: Telefoon.nl
© 2018 Mobieletelefoon.nl