Samsung Galaxy S6 Edge kopen

Abonnement bestellen

De Samsung Galaxy S6 Edge is onder de motorkap dezelfde telefoon als de S6, maar beschikt over een opmerkelijk design. De S6 Edge heeft een gebogen rand, wat het toestel een erg opvallend uiterlijk geeft. Over specificaties van de Galaxy S6 Edge hoef je je geen zorgen te maken. Het toestel beschikt onder andere over een zeer krachtige Octa core processor met 3 GB geheugen.
  • 5,1 inch touchscreen
  • Android besturingssysteem
  • 5 megapixel camera
  • 4G compatible
  • 1800 Mhz Octa-core processor
  • 32 opslaggeheugen

 

Helaas, de Samsung Galaxy S6 Edge is niet meer leverbaar.

Neem eens een kijkje bij alle andere Samsung toestellen.

Specificaties

Schermformaat
5,1 inch
Resolutie
2560 x 1140 pixels
Processor
1800 Mhz Octa-core
Opslaggeheugen
32 GB
Gewicht
132 g
Camera resolutie
5 megapixels
Besturingssysteem
Android
Internet
Ja, 4G
Wifi
Ja

Voor wie is de Samsung Galaxy S6 Edge?

Ben jij een echte gadgetfreak en altijd op zoek naar de laatste trends en mogelijkheden? Dan lijkt hier de zoektocht misschien wel te eindigen met deze Galaxy S6 Edge. Onderhuids is de Galaxy S6 Edge gelijkwaardig aan de Galaxy S6, maar waar het grote verschil in zit, zoals de naam al doet vermoeden, is het gebogen scherm aan de voorzijde. Dit gebogen scherm voegt een extra dimensie toe aan het kijken van video's op een smartphone en heeft daarnaast ook nog een extra functionaliteit als het gaat om contactpersonen die jou kunnen bellen.

Pluspunten van de Galaxy S6 Edge

Onderhuids is de Galaxy S6 Edge ongewijzigd gebleven ten opzichte van de Galaxy S6. Dit brengt als grote voordeel met zich mee dat ook deze Edge enorm snel werkt dankzij de krachtige processor en Android 5.0. Toch is het kijken van een video op deze Galaxy S6 Edge net wat prettiger en voegt zeker een extra dimensie en ervaring toe als het gaat om het kijken van beelden op een smartphone. De gebogen rand in het scherm kan daarnaast, middels een vooraf ingestelde kleur, aangeven welk contactpersoon jou belt en zo kun jij in een oogopslag zien wie er belt. Dit is dus ook zichtbaar wanneer het toestel op zijn scherm ligt. Het is slechts een handigheidje wat deze Galaxy S6 Edge weer een uniek toestel maakt.

Vergelijkbare Samsung telefoons kopen

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Los toestel
€313,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9
Los toestel
€949,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge
Los toestel
€399,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8
Los toestel
€445,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
Over Mobieletelefoon.nl

Mobieletelefoon.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor mobiele telefoons met abonnement en losse toestellen. Vergelijk telefoons van alle merken op specificaties, eigenschappen en prijs. Wil je een nieuwe telefoon kopen? Vergelijk de beste deals op onze website en bespaar!

Kijk ook eens op: Telefoon.nl
© 2018 Mobieletelefoon.nl