Samsung Galaxy S6 kopen

Abonnement bestellen

De Samsung Galaxy S6 is het vlaggenschip van Samsung van 2015. Als je op zoek bent naar een echte alleskunner is de S6 zeker iets voor jou. Onder de motorkap van deze high end smartphone vinden we een krachtige 1.9 GHz Octa core processor met 3 GB RAM geheugen.
  • 5,1 inch touchscreen
  • Android besturingssysteem
  • 16 megapixel camera
  • 4G compatible
  • 1900 Mhz Octa-Core processor
  • 32 opslaggeheugen

 

Helaas, de Samsung Galaxy S6 is niet meer leverbaar.

Neem eens een kijkje bij alle andere Samsung toestellen.

Specificaties

Schermformaat
5,1 inch
Resolutie
2560 x 1140 pixels
Processor
1900 Mhz Octa-Core
Opslaggeheugen
32 GB
Gewicht
138 g
Camera resolutie
16 megapixels
Besturingssysteem
Android
Internet
Ja, 4G
Wifi
Ja

Voor wie is de Samsung Galaxy S6?

Als je op zoek bent naar een echte alleskunner, dan is de Samsung Galaxy S6 het toestel wat jij zoekt. De laatste technieken op het gebied van smartphones is verwerkt in dit vlaggenschip van Samsung. Waar menig smartphone nog erg kwetsbaar kan zijn heeft Samsung bij deze Galaxy S6 gekozen voor een stevigere behuizing en hiermee is het dus ook prima geschikt voor diegene die op zoek zijn naar een stevige smartphone!

Pluspunten van de Galaxy S6

Zoals het al eerder werd vernoemd beschikt de Galaxy S6 over een stevigere behuizing. Dit komt doordat Samsung speciaal voor dit model gekozen heeft voor een nieuw soort metaal en dit geeft direct een solide gevoel. Maar ten opzichte van zijn voorgangers of directe concurrenten is er zeker nog wel meer te melden. Zo is de laadfunctie van deze Galaxy S6 ook uniek te noemen. Zo kun je binnen tien minuten de smartphone snelladen, waarna er weer ongeveer vier uur gebeld kan worden. En dit laden kan eventueel ook draadloos! Het is slechts een kleine greep van de grote pluspunten van de Galaxy S6, want bijvoorbeeld de camerafunctie op deze Galaxy S6 is wederom uitmuntend en menig andere smartphone moet het hier tegen afleggen.

Vergelijkbare Samsung telefoons kopen

Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9
Los toestel
€899,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Los toestel
€328,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge
Los toestel
€399,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8
Los toestel
€441,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
Over Mobieletelefoon.nl

Mobieletelefoon.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor mobiele telefoons met abonnement en losse toestellen. Vergelijk telefoons van alle merken op specificaties, eigenschappen en prijs. Wil je een nieuwe telefoon kopen? Vergelijk de beste deals op onze website en bespaar!

Kijk ook eens op: Telefoon.nl
© 2018 Mobieletelefoon.nl