Microsoft

Voordelig een Microsoft Lumia kopen?

In 2014 heeft Microsoft de Finse telecomfabrikant Nokia overgenomen. Op dat moment was Nokia de grootste aanbieder van smartphones die draaien op het besturingssysteem van Microsoft, Windows Phone. Echter werd Nokia ingehaald door de concurrentie en daalde de verkoopcijfers de laatste jaren flink. Microsoft heeft Nokia toen overgenomen om zelf aan de slag te gaan met de ontwikkeling van smartphones, onder de naam Microsoft Lumia. Inmiddels zijn er al verschillende Microsoft Lumia telefoons op de markt gebracht. Microsoft richt zich op dit moment met name op het low/middensegment en biedt toestellen aan voor prijzen van 100 tot circa 400 euro. Wil je weten waar je het beste een Microsoft Lumia kunt kopen? Lees dan gauw verder op deze pagina.

Microsoft Lumia 650
Los toestel
€ 206,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
Aanbieding
Microsoft Lumia 650
  • 100 min
  • 100 sms
  • 2 GB

Microsoft telefoon is je pc in het klein

Even geen telefoon hebben is heel vervelend. Zo heb je bijvoorbeeld ineens niks meer te doen als je in de bus of trein zit. Je kan je favoriete muziek niet meer luisteren. Niet meer bellen als je wat later thuis bent. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je geen contact meer hebt met al je vrienden. Geen meldingen meer van Facebook, geen berichtjes meer op WhatsApp. Straks denken ze nog dat je dood bent, of dat er iets anders ergs met je is gebeurd. Dat wil je voorkomen en daarom moet je zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe smartphone. En zo heeft het toch weer een voordeel om gen telefoon te hebben. Want wat is er nou leuker dan een nieuwe smartphone te mogen uitzoeken, eentje die helemaal naar jou smaak is? Dat is trouwens nog best een klus, want de keuze aan telefoons is bijna oneindig. Zoek je een ervaren en betrouwbaar merk? Dan kun je wellicht Microsoft telefoons kopen.

Herkenbare software

Microsoft is een van de grootste bedrijven ter wereld en is natuurlijk vooral bekend als fabrikant van computer software, zoals Windows en Internet Explorer. Sinds een aantal jaren begeeft Microsoft zich ook op de telefoonmarkt. En met succes. Want heel wat mensen hebben inmiddels een Windows Phone aangeschaft. De software van deze telefoon is duidelijk gebaseerd op Windows 8 dat je misschien al kent van je pc. Het voordeel van zo'n Windows Phone is dat de software al zeer herkenbaar is en de bediening dus vrij gemakkelijk zal gaan.

Uitstekende camera

Het beginscherm bestaat uit verschillende tegels, waarmee je allerlei functies kunt oproepen. Verder heeft deze telefoon een intuïtief toetsenbord. Daarnaast kun je met één veeg al je meldingen bekijken, zoals sms-berichten en mailtjes. Natuurlijk heeft de Windows Phone ook een uitstekende camera, waarmee je elke situatie perfect kunt vastleggen voor het nageslacht. Je kunt zelfs met één druk op de knop meerdere foto's maken. Dat is natuurlijk ideaal voor het maken van actiefoto's.

Eenvoudig contact houden

Contact houden met je vrienden was met nog nooit zo eenvoudig als met de Windows Phone. Deze telefoon heeft namelijk een hub, waarin al je contacten uit je mail en je sociale netwerken worden verzameld. Je kunt ze dus gemakkelijk benaderen vanuit één locatie. Houd je van gamen? Dan is het wellicht interessant om te weten dat de Windows Phone de enige telefoon is waarin een Xbox is ingebouwd. Dat wordt dus lekker de hele dag spelletjes spelen met je vrienden. Maar pas op, het kan verslavend werken. Ook praktisch is de hub Office. Die maakt het eenvoudig om Word-, PowerPoint-, en Excelbestanden te maken en ze vervolgens te bewerken en te delen met anderen. Zo wordt werken wel heel gemakkelijk. Microsoft telefoons kopen is dus helemaal geen slecht idee.

Maak je keuze

Wil jij Microsoft telefoons kopen? Maak dan snel een keuze uit het ruime assortiment. Microsoft telefoons kopen kan in alle soorten en maten. Bovendien zijn deze telefoons er in verschillende prijsklassen.

Over Mobieletelefoon.nl

Mobieletelefoon.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor mobiele telefoons met abonnement en losse toestellen. Vergelijk telefoons van alle merken op specificaties, eigenschappen en prijs. Wil je een nieuwe telefoon kopen? Vergelijk de beste deals op onze website en bespaar!

Kijk ook eens op: Telefoon.nl
© 2018 Mobieletelefoon.nl