Huawei P8 Lite kopen

Abonnement bestellen

  • 5 inch touchscreen
  • Android besturingssysteem
  • 13 megapixel camera
  • 4G compatible
  • 1.2 Ghz Octa Core processor
  • 16 opslaggeheugen

 

Helaas, de Huawei P8 Lite is niet meer leverbaar.

Neem eens een kijkje bij alle andere Huawei toestellen.

Specificaties

Schermformaat
5 inch
Resolutie
1280 x 720 pixels
Processor
1.2 Ghz Octa Core
Opslaggeheugen
16 GB
Gewicht
131 g
Camera resolutie
13 megapixels
Besturingssysteem
Android
Internet
Ja, 4G
Wifi
Ja

Voor wie is de Huawei P8 Lite?

De nieuwe P8 Lite is de kleinere variant van de P8. Qua ontwerp is er niet veel gewijzigd, maar onderhuids heeft de P8 Lite wel wat moeten inleveren. Gezien de prijsstelling van deze smartphone is dit echter geen ramp, want desondanks krijg je nog best veel smartphone voor een betaalbare prijs. Denk hierbij aan het 5 inch touchscreen en de 1.2 Ghz quad-core processor. Opmerkelijk is dat de camera onaangetast is gebleven en dus treffen wij de camera uit de P8 ook weer aan in deze P8 Lite. Dat is natuurlijk positief nieuws, want zo heb je toch nog echt de kwaliteit van een high-end smartphone in huis. De nieuwe P8 Lite is dan ook geschikt voor diegene die wel het design wensen van een high-end smartphone, maar het geld niet willen uitgeven aan hoge specificaties.

Pluspunten van de Huawei P8 Lite

Zoals al eerder genoemd beschikt de P8 Lite nog steeds over de 13 megapixels camera die ook in andere high-end smartphones van Huawei wordt gebruikt. Over de camerakwaliteit valt dus zeker niet te klagen. Daarnaast beschikt ook deze P8 Lite over Huawei's eigen schil, namelijk EmotionUI. Juist deze interface wordt gezien als de meest gebruiksvriendelijke interface wat je momenteel kunt vinden op een smartphone. Dit laatste heeft overigens ook direct twee andere voordelen. Zo is het erg makkelijk om bekend te raken met deze P8 Lite en heb je binnen de kortste keren de smartphone helemaal naar eigen wens ingesteld. Het tweede voordeel is misschien wel dat ook de extra features, die in de software zitten, ook gewoon mee zijn gegaan naar de P8 Lite. Stiekem heeft deze P8 Lite dus wel erg veel weg van zijn grotere broer, maar je betaald er behoorlijk minder voor. Dankzij de vormgeving ligt deze P8 Lite ook nog eens lekker in de hand en om eerlijk te zijn wil het oog ook wat natuurlijk. En dit laatste is met deze P8 Lite ook wel goed geregeld en is hier gelukkig ook niet op bezuinigd.

Vergelijkbare Huawei telefoons kopen

Huawei P Smart Plus
Huawei P Smart Plus
Los toestel
€288,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
Huawei P10
Huawei P10
Los toestel
€349,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
Huawei Mate 20 Lite
Huawei Mate 20 Lite
Los toestel
€358,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
Huawei P10 Lite
Huawei P10 Lite
Los toestel
€235,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
Over Mobieletelefoon.nl

Mobieletelefoon.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor mobiele telefoons met abonnement en losse toestellen. Vergelijk telefoons van alle merken op specificaties, eigenschappen en prijs. Wil je een nieuwe telefoon kopen? Vergelijk de beste deals op onze website en bespaar!

Kijk ook eens op: Telefoon.nl
© 2018 Mobieletelefoon.nl