BlackBerry

Voordelig een BlackBerry kopen?

Ooit was BlackBerry een van de populairste merken in de zakenwereld en liepen enorm veel jongeren met een BlackBerry op zak. Die tijd is veranderd, maar komt langzaam weer terug. BlackBerry is aan het vernieuwen en dat merk je aan alle nieuwe toestellen die door het merk worden uitgebracht. Sinds de komst van het nieuwe besturingssysteem BlackBerry 10, is BlackBerry weer terug op de kaart en worden de smartphones steeds populairder. Wil jij een BlackBerry met fysiek toetsenbord? Of liever een touch screen? En koop je hem dan liever los of met abonnement? Meer weten over de nieuwste BlackBerry smartphones of wil je weten waar je het beste een nieuw toestel kunt kopen? Je leest het op deze pagina.

BlackBerry KEYone
Los toestel
€ 483,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
BlackBerry KEY2
Los toestel
€ 593,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
BlackBerry Key 2 LE
Los toestel
€ 429,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
Aanbieding
BlackBerry KEY2
  • 4000 min
  • 4000 sms
  • 4 GB

Blackberry: niet de populairste, wel de beste

Wie aan Blackberry denkt, denkt meteen aan zakelijke toestellen. Maar ook privé kun je met een Blackberry prima voor de dag komen. Wie aan Blackberry denkt, denkt ook meteen aan dat fysieke toetsenbord dat bij elk toestel aanwezig was. Dat toetsenbordje is er nog steeds, maar ook het inmiddels gebruikelijke touchscreen-toetsenbord heeft bij Blackberry al zijn intrede gedaan. Tot 2010 was Blackberry de populairste telefoon. Tegenwoordig is Blackberry qua populariteit ingehaald door merken als Samsung en Apple, maar de telefoons zijn nog steeds zeer de moeite waard. Blackberry telefoons kopen garandeert dus kwaliteit. Er zijn veel verschillende modellen Blackberry, dus vergelijk goed als je een Blackberry gaat kopen. De toestellen zijn er daarnaast in diverse prijsklassen. Blackberry telefoons kopen kan los, of in combinatie met een abonnement. Dit laatste is goedkoper.

Android apps op Blackberry

Blackberry heeft zijn eigen besturingssysteem met dezelfde naam, maar heeft wel ondersteuning voor Android Apps. Via de Android App Store kun je duizenden Android apps downloaden op je Blackberry. Verder geeft elke Blackberry natuurlijk nog steeds toegang tot Blackberry World, waar ook nog eens meer dan 70.000 apps te vinden zijn. Een unieke eigenschap van deze toestellen is ook de Blackberry Hub, een toepassing waarop al je berichten, e-mails, en meldingen van sociale media binnenkomen. Naast een stabiel besturingssysteem beschikken de Blackberry telefoons ook over een goede camera, een helder scherm, een snelle processor en voldoende opslaggeheugen. De meeste gebruikers van Blackberry zijn zakelijke klanten, omdat het toestel wordt gezien als een veiliger alternatief voor iOS en Android. Dat is wellicht ook de reden dat zelfs president Obama een Blackberry gebruikt. Maar er zijn ook genoeg redenen om Blackberry telefoons kopen voor alleen privégebruik.

Met een Blackberry val je op

Je vrienden hebben allemaal een iPhone of een Samsung telefoon, maar jij wilt eens een keer iets anders? Dan is het een goed idee om een Blackberry te kopen, want dan val je zeker op. Zeker als je het onhandige typen op een touchscreen beu bent. Blackberry biedt je nog steeds veel modellen waarop het unieke Blackberry toetsenbord aanwezig is. Daarop typ je je berichten en e-mails eenvoudig en snel. Zo'n fysiek toetsenbord is vooral erg handig als je een echte chat- en e-mailjunk bent. Zo blijf je via WhatsApp, Facebook en Blackberry Messenger altijd en overal in contact met je vrienden. Heb je toch liever een touchscreen-toetsenbord? Dan zijn er voldoende modellen Blackberry die aan die eis voldoen. Over een gebrek aan apps hoef je zeker niet te klagen. Op elke Blackberry heb je tegenwoordig toegang tot vele Android apps. Uniek aan de Blackberry is de hub, die al je communicatie op één plek verzamelt.

Kies jouw Blackberry

De Blackberry mag dan misschien niet meer de populairste telefoon zijn, het is wel de beste. Zeker als je verslaafd bent aan WhatsApp of Facebook en dus vergroeid bent met je toetsenbord. Ga dus snel Blackberry telefoons kopen die voor jou het meest geschikt zijn.

Over Mobieletelefoon.nl

Mobieletelefoon.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor mobiele telefoons met abonnement en losse toestellen. Vergelijk telefoons van alle merken op specificaties, eigenschappen en prijs. Wil je een nieuwe telefoon kopen? Vergelijk de beste deals op onze website en bespaar!

Kijk ook eens op: Telefoon.nl
© 2018 Mobieletelefoon.nl