iPhone 5S kopen

Abonnement bestellen

Ieder jaar komt Apple met een nieuwe, soms twee nieuwe iPhone's op de markt. In het jaar 2013 was dit de iPhone 5S. Een krachtigere uitvoering van de iPhone 5. Met de iPhone 5S werd tegelijkertijd een nieuwe versie van iOS uitgebracht. Hoewel de iPhone 5S niet meer de allernieuwste iPhone is, kan je er de komende jaren nog uitstekend mee uit de voeten. Wil je graag weten waar je dit toestel het beste kunt kopen? Bekijk alle aanbiedingen op deze pagina.
  • 4 inch touchscreen
  • iOS besturingssysteem
  • 8 megapixel camera
  • 4G compatible
  • 1300 Mhz Dual core processor
  • 16 opslaggeheugen

 

Helaas, de iPhone 5S is niet meer leverbaar.

Neem eens een kijkje bij alle andere Apple toestellen.

Specificaties

Schermformaat
4 inch
Resolutie
1136 x 640 pixels
Processor
1300 Mhz Dual core
Opslaggeheugen
16 GB
Gewicht
123,8 g
Camera resolutie
8 megapixels
Besturingssysteem
iOS
Internet
Ja, 4G
Wifi
Ja

Voor wie is de Apple iPhone 5S?

Voor de echte Apple-fan is deze nieuwe iPhone 5S wellicht een prima keuze. Op verschillende vlakken heeft de iPhone 5S wijzigingen ondergaan. Zo is de camera sterk verbetert en beschikt de iPhone 5S over iOS 7. En dit laatste is dan misschien ook weer het sterkste punt van deze iPhone 5S, want de software zit wederom erg goed in elkaar en hierdoor werkt de iPhone 5S. Zonder al te veel kennis kun je met gemak deze iPhone 5S bedienen en gebruiken en is dus ook uitermate geschikt voor diegene die voor het eerst in de smartphonemarkt stappen.

Pluspunten van de Apple iPhone 5S

Ten opzichte van zijn voorgangers heeft de iPhone 5S op verschillende punten een verbetering meegekregen. Een grote wijziging is misschien wel de camera, die op verschillende gebieden doorontwikkeld is. Waar dit misschien nog een hekel punt was met zijn voorganger heeft Apple in de iPhone 5S sterke verbeteringen aangebracht in deze camera op zowel techniek al software. Ook het nieuwe iOS7 werkt een stuk fijner en soepeler en dat is natuurlijk ook erg prettig, maar vooral de werking hiervan is een stuk verbeterd. Zo kunnen applicaties op de achtergrond automatisch een update krijgen en dit was in vorige versies van het mobiele besturingssysteem nog niet mogelijk. Het design is alom bekend en ook de standaard Home knop aan de onderzijde van het scherm verraad direct dat het om een Apple gaat. Gelukkig heeft Apple hierin niets gewijzigd.

Vergelijkbare Apple telefoons kopen

iPhone 6S
iPhone 6S
Los toestel
€360,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
iPhone 7
iPhone 7
Los toestel
€474,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
iPhone XS
iPhone XS
Los toestel
€1111,00
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
iPhone 6
iPhone 6
Los toestel
Abonnement
vergelijken
Vergelijk prijzen
Over Mobieletelefoon.nl

Mobieletelefoon.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor mobiele telefoons met abonnement en losse toestellen. Vergelijk telefoons van alle merken op specificaties, eigenschappen en prijs. Wil je een nieuwe telefoon kopen? Vergelijk de beste deals op onze website en bespaar!

© 2018 Mobieletelefoon.nl