Acer

Voordelig een Acer telefoon kopen?

Wist je dat de fabrikant Acer niet alleen computers en laptops maakt, maar zich ook bezighoudt met de ontwikkeling van smartphones? Acer is vele jaren geleden begonnen met het maken van telefoons en is een betrouwbaar en interessant merk op de budget markt geworden. Als je een telefoon van het merk Acer wilt kopen dan kan dit zowel in combinatie met een abonnement als een los toestel. Alle Acer toestellen draaien op het populaire besturingssysteem Android, waardoor je nooit te kort komt aan apps en games. Meer weten over Acer? Of wil je weten waar je een Acer toestel het beste kunt kopen? Lees dan gauw verder op deze pagina.

Acer Liquid Z6 Plus
Los toestel
€ 199,00
Abonnement
vergelijk
Vergelijk prijzen
Aanbieding
Liquid Z6 Plus
  • 100 min
  • 100 sms
  • 1 GB

Acer: topkwaliteit voor een lage prijs

Acer is natuurlijk vooral bekend als fabrikant van pc's. Maar wist je dat dit Taiwanese bedrijf ook heel goede smartphones maakt? Eigenlijk is Acer pas een paar jaar bezig om de smartphonemarkt te veroveren. Dat doet het met prima toestellen die in vele modellen verkrijgbaar zijn. Verder zijn deze smartphones zeer betaalbaar en krijg je daarvoor een echte kwaliteitstelefoon. Dus ook als je wat minder te besteden hebt, vind je bij Acer een goede telefoon naar jouw smaak. Wil jij Acer telefoons kopen? Bekijk dan vooraf goed welke toestellen er allemaal zijn, en bedenk of je er een abonnement bij wilt. Een toestel in combinatie met een abonnement is vaak goedkoper. Zet op een rijtje waaraan je telefoon moet voldoen en ga de voor jou beste Acer telefoons kopen.

Veel functionaliteiten

Acer toestellen hebben veel functionaliteiten, zeker voor de prijs die je betaalt. Deze telefoons bevatten vaak ook leuke nieuwe toepassingen, die je niet verwacht voor zo'n prijs. Acer telefoons draaien op Android, een stabiel besturingssysteem. Gebruikers van Acer telefoons kunnen dus ook profiteren van de vele apps die beschikbaar zijn in de app store. Verder kun je natuurlijk lekker internetten, muziek luisteren en game spelen op de mooie toestellen van Acer.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Maar waarom zou je nou Acer telefoons kopen? Je kunt beter vragen: waarom zou ik geen Acer telefoons kopen. Het grote voordeel van Acer telefoons is dat ze een zeer goed prijs-kwaliteitverhouding hebben. Voor een laag bedrag krijg je een smartphone met hele goede specificaties: snelle processor, prima camera, veel geheugen en een haarscherp beeldscherm. En dat niet alleen: voor dat beetje geld krijg je ook nog eens leuke innovaties op je telefoon, zoals DTS Studio Sound, NFC en video-opnames in 4K. Goedkoop is dus zeker niet altijd duurkoop. Een NFC-chip is bijvoorbeeld handig omdat je dan met je smartphone contactloos kunt betalen in winkels en bij parkeergarages.

Dual sim

Bovendien hebben veel telefoons van Acer de mogelijkheid tot dual sim. Dit is bijvoorbeeld handig als je één simkaart voor zakelijk hebt en eentje voor privé. Of als je losse simkaarten hebt voor gebruik in Nederland en in het buitenland. Dankzij de dual sim op de Acer toestellen hoef je maar één telefoon te hebben en geen twee. Dit maakt veel toestellen van Acer dus zeer geschikt voor zowel werk als privé.

Ook het design mag er zijn

Naast al deze bijzonderheden kun je op een Acer natuurlijk alles doen dat je op een ander merk telefoon ook kunt. Alleen voor een wel heel aantrekkelijke prijs. Het design mag er trouwens ook zijn; je hoeft je met een telefoon van Acer in je handen absoluut niet te schamen. Qua stijl kan een Acer zich meten met een topper als de iPhone. Omdat Acer ook pc's, tablets en harde schijven maakt, heeft het bedrijf al veel ervaring met het maken van elektrische apparaten. En dat schept vertrouwen. Je kunt dus met een gerust hart Acer telefoons kopen. Er zijn ook veel accessoires beschikbaar voor de telefoon van Acer, zoals hoesjes en carkits.

Over Mobieletelefoon.nl

Mobieletelefoon.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor mobiele telefoons met abonnement en losse toestellen. Vergelijk telefoons van alle merken op specificaties, eigenschappen en prijs. Wil je een nieuwe telefoon kopen? Vergelijk de beste deals op onze website en bespaar!

© 2017 Mobieletelefoon.nl